PENDEDAHAN TRADING SECARA VIRTUAL

FORMULA LICIK BUAT PROFIT DALAM MASA 5 MINIT!​

TRADING, CARA JANA INCOME PALING PROVEN!

Celik Labur (by Jedi Traders Academy) adalah program pendidikan dan pendedahan tentang dunia Trading di pasaran SAHAM GLOBAL beserta strategi dan SOP yang wajib digunakan untuk membuat keuntungan. Selama 2 hari bersama Celik Labur, anda akan belajar SOP untuk menawan market Saham Global dengan lebih licik dan terbukti berkesan.

Celik Labur menawarkan 2 kelas untuk dikuasai iaitu, CELIK SAHAM bagi mereka yang ingin mengenali dunia Saham Global dan CELIK GOLD bagi mereka yang berkeinginan membuat keuntungan di pasaran Gold.  Anda boleh membuat pendaftaran awal untuk memastikan proses mendapatkan akses berjalan dengan lancar.

PROMOSI HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA!

Tahukah anda? Pasaran Saham Global dan Pasaran Gold mempunyai kelebihan tersendiri. Kedua-dua pasaran ini mempunyai potensi yang amat besar untuk menjana keuntungan, dan konsep kedua-dua pasaran ini adalah berbeza!

Antara contohnya adalah seperti waktu bertrading, modal dan risiko serta potensi keuntungannya. Sekiranya anda benar-benar ingin menguasai kedua-dua pasaran ini seperti alumni Jedi Traders yang lain, di bawah ini adalah promosi khas untuk anda!

PROMOSI AKAN DITUTUP PADA :

Days
Hours
Minutes

Jedi Traders Academy di Harian Metro, 01.07.2022

MASALAH DAN ISU KEBANYAKKAN TRADER DI MALAYSIA.

Majoriti trader yang mempunyai masalah dalam trading kerana masih belum menemui solution terbaik dalam sistem Trading mereka. Kerisauan yang timbul dikalangan Trader bukan lah semata-mata isu modal, tetapi kerana tidak dapat klasifikasikan saham-saham atau Instrument yang berpotensi besar untuk meraih untung berlipat kali ganda. 

Berdasarkan tinjauan dan kaji selidik kami, ini adalah masalah-masalah yang dialami oleh kebanyakkan Traders.

Kebanyakkan trader tidak dapat menguasai ilmu Money Management secara sepenuhnya. Di dalam CELIK LABUR, anda akan didedahkan dengan cara yang betul untuk menguruskan modal dan risiko di dalam trading.

Kerja Teknikal Analisis bukanlah suatu perkara yang mudah kerana ia melibatkan banyak faktor yang perlu diambil kira. Kebanyakkan Trader di Malaysia masih lagi membuat Analisa dengan cara ‘lapuk’ dan rumit.

Di dalam CELIK LABUR, anda akan didedahkan dengan teknik membuat Teknikal Analisis dengan mudah dan berkesan.

Pemilihan Instrument adalah perkara yang paling utama sekiranya anda benar-benar ingin membuat keuntungan di dalam dunia Trading.

Sekiranya anda ingin Trade di Global Stock, apakah Stock yang boleh memberi keuntungan dengan pantas ? Bagaimana ingin membeli Stock mahal dengan harga yang murah ?

Banyak rahsia tentang instrument akan didedahkan di dalam CELIK LABUR ini.

NAK BERJAYA DALAM TRADING? UBAH PERSEPSI ANDA!

Mungkin anda belum mampu buat untung dalam trading disebabkan ilmu asas trading masih sendu? Oleh itu, kami wujudkan program Celik Labur yang bakal memberikan pemikiran baru dan pemahaman yang lebih mendalam dalam bertrading di pasaran saham global.

Untuk mengubah persepsi terhadap dunia Trading ini bukanlah mudah. Tapi sekiranya anda benar-benar ingin menjadi Profitable Trader, ini adalah beberapa senarai persepsi yang bakal anda pelajari di dalam Celik Labur.

Di dalam Celik Labur, anda bakal diberikan persepsi baru bagaimanakah SOP yang perlu diikuti untuk menjadi seorang Profitable Trader.

SOP yang bakal dikongsikan adalah sesuai untuk Trader baru dan juga lama.

Seorang Trader seharusnya berfikir dan bertindak sebagai seorang Trader! Kebanyakkan Trader yang kerap mengalami kerugian adalah kerana cara mereka menguruskan Trading Position mereka. 

Untuk menjadi seorang Profitable Trader, ilmu psikologi itu adalah yang paling utama. Di dalam Celik Labur, anda akan didedahkan dengan ilmu psikologi di dalam Trading supaya anda dapat menguruskan posisi keuntungan anda dengan baik

Waktu untuk setiap Trader bertrading adalah berbeza. Adakah anda mampu untuk bertrading sepanjang hari ? Atau adakah anda cuma mampu memberikan komitmen yang seketika untuk urusan Trading ?

Di dalam Celik Labur, anda akan didedahkan dengan Trading Style yang sesuai dengan karakter dan waktu yang anda perolehi.

Tujuannya adalah agar anda dapat mengoptimumkan keuntungan anda berdasarkan waktu untuk bertrading yang anda perolehi

MANFAAT TRADING SAHAM GLOBAL.

Ramai yang tidak tahu kelebihan Trade Saham Global! Pergerakkan harganya yang laju mampu memberikan keuntungan dalam masa yang pantas. 

Berbeza dengan saham tempatan, saham di Global Market mampu membuat keuntungan secara DUA HALA! Senang kata, kita mampu membuat keuntungan semasa harga sedang naik ataupun turun!  

Selain daripada itu, ini adalah beberapa manfaat yang kita bakal perolehi apabila bertrading di pasaran Saham Global.

ASAH TEKNIK TRADING DENGAN FORMULA SHORTCUT PROFIT DENGAN MASTER RAZAK!

5 TAHUN DALAM INDUSTRI TRADING SECARA PROFESSIONAL.

Anak jati Pahang ini merupakan pengasas dan Master Coach di Jedi Traders Academy Sdn Bhd. Master Razak berpengalaman dalam berkhidmat secara professional dengan syarikat telekomunikasi multinasional selama lebih dari dua belas tahun.

Master Razak (MSTA-CFTe) telah berkecimpung dengan dunia saham global secara sepenuh masa sejak 2018 dan berjaya membangunkan software trading yang dikenali sebagai JATZ (Jedi Auto Trend Zone). 

Melalui pembelajaran bersama Master Razak, beliau telah berjaya membimbing lebih dari 500 pelajar di dalam pasaran Global Stock dan juga Gold Market.

PENGENALAN KEPADA RAKAN KARIB BARU SEORANG PRO TRADER!

Support & Resistance adalah Teknikal Analisis terpenting bagi seorang Trader, tetapi proses melukis Support And Resistance (SNR) ini adalah satu proses yang Tedious dan memenatkan. Apatah lagi garisan SNR perlu diplot di setiap Time Frame (TF) bagi mendapatkan analisis yang paling OPTIMUM!

Di dalam Trading, kerja menganalisis Chart adalah salah satu Method yang memudahkan Trader mendapat lebih banyak Confirmation sebelum membuat Entry di Instrument pilihan mereka, namun tanpa bantuan JATZ kerja analisis boleh jadi sangat sukar dan memenatkan!

Untuk mengenali JATZ secara lebih dekat, Master Razak akan mendedahkan banyak cara untuk bertrading menggunakan JATZ. Dari aspek teori dan juga teknikal, segalanya akan didedahkan di program Celik Labur.

KELEBIHAN TRADING MENGGUNAKAN SOFTWARE JATZ

JATZ telah memilih 7 indicators paling power dan relevan untuk diplot secara automatik kedalam chart para trader.

Terlalu banyak indicator yang available untuk korang guna tetapi hanya 7 indicators terpaling power dan relevan telahpun kami pilih untuk di plot secara automatic di dalam chart korang! 

Tak perlu lagi plot mana mana indicators yang tidak begitu penting dan menjadi noise ketika korang nak buat trading decision!

JATZ membantu SNR plotting secara automatic di semua time frame!

Ini adalah penyelesai masalah buat para trader yang mengambil masa terlalu lama untuk mengenal pasti SNR di semua time frame dan melukis kesemuanya.

Kekuatan SNR dilabel dan diwarnakan mengikut situasi semasa iaitu NEW, WEAK, STRONG dan EXTREME.

Setiap SNR yang diplot  dilabel mengikut kekuatan snr itu sendiri mengikut jumlah tested SNR sebelum ini. 

Jika anda memplot snr secara membuta tuli dan buat tak tau mengenai kekuatan setiap SNR ini, maka SNR itu tidak lain tidak bukan hanyalah satu horizontal line yang gagal memberitahu apa-apa info untuk traders membuat keputusan!

Lebih amazing lagi, warna SNR ini akan berubah secara automatik mengikut kekuatan SNR itu sendiri!! 

Lebih mudah nak kenalpasti jenis SNR tu kan

Counter ini memberikan bantuan input terhadap jumlah ujian yang telah dilakukan ke atas SNR

Real time update pergerakan trend di setiap time frame. 

Macam mana nak tau chart pada masa itu bergerak secara uptrend atau downtrend? 

Fret not!! Trendline channel didatangkan sekali bersama JATZ dan channel ini akan update pergerakan trend di setiap time frame tanpa korang perlu melukisnya secara manual!

Feature terbaik dari JATZ adalah penghantaran notifikasi alert kepada user jika harga telah sampai ke zone support atau
resistance!

APA KATA ALUMNI JEDI TRADERS

BONUS! BONUS KHAS UNTUK PESERTA CELIK LABUR

Di dalam kelas 2 hari ini, anda akan didedahkan dengan potensi buat profit sebenar di Global Stock Market & Gold Market. 

Selain itu, anda akan didedahkan dengan teknik mengawal risiko kerugian dan memaksimumkan keuntungan. 

Selain dari perkara-perkara ini, anda akan diberikan BONUS KHAS dari kami setelah anda mendaftar di CELIK LABUR!

Antara bonus yang anda tidak boleh lepaskan adalah :

PROMOSI HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA!

SOALAN-SOALAN LAZIM

Celik Labur adalah sebuah program kelas secara Online yang menggunakan Zoom platform.

Topik penting menyeluruh untuk Global Stock Market, Gold Market dan Teknikal Analisis akan diajarkan di dalam Celik Labur.

Jangan risau setiap program Jedi ada di dalam portal Jedi Traders. Anda boleh mendapatkan update di akaun Sosial Media Jedi Traders

Tidak. Celik Labur hanya memperkenalkan sistem dan fungsi serta kelebihan JATZ sahaja. Segala urusan pembelian akan dibuka di dalam Celik Labur.

PENAFIAN

Program ini adalah bertujuan pendidikan sahaja. Program ini tidak ada kena mengena dengan dengan program skim cepat kaya. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk dilaburkan atau skim cepat kaya. Sebarang tindakan untuk aktiviti trading adalah keputusan yang dibuat oleh peserta sendiri.

JEDI TRADERS ACADEMY SDN BHD
[1259414-U]

Lot 50H Level 3, Kelana Jaya Mall,
Jalan SS 6/14, 47301 Kelana Jaya, Selangor

thejeditraders@gmail.com
T : 012-2373366